Om oss

Varför ska jag välja CamEditing

Vi tillhandahåller redigering av toppkvalitet med snabba leveranstider. När redigeringen är klar skickar vi en preview på era bilder. Om du är nöjd med vårt jobb så betalar du fakturan och vi skickar dina redigerade, högupplösta bilder.

Skulle du inte vara nöjd med någon/några specifika bilder, efter att ha kontrollerat preview bilderna, så meddelar du oss så korrigerar, eller modifierar vi dem utifrån dina önskemål, med högsta prioritet. Vi redigerar tills du är nöjd och garanterar därmed ett perfekt resultat varje gång.

Många av redigerare har specifika specialkunskaper inom bildredigering. Vi ser alltid till att para ihop ert jobb med de bäst lämpade redigerarna.

Vårt engagemang gör det säkert och riskfritt att jobba med oss.

Det ska vara lika enkelt att jobba med oss som att ha din egen redigerare inhouse.

För företag, stora eller små, som kräver kontinuerlig, återkommande redigering så kan vi erbjuda månatlig fakturering för att ni ska slippa separata fakturor för varje jobb.

Vårt mål är att underlätta era redigeringsbehov och bygga en god, varaktig relation.

Vår filosofi

Vi vill skapa ett företag som gynnar både våra anställda och våra kunder.

Genom att ta till vara varje anställds specialkunskaper och tillhandahålla kurser för att alltid ha de färskaste kunskaperna vill vi försäkra oss om att vi alltid har den bästa och mest hängivna personalen som möjligt.

Vi kommer alltid att försäkra oss om att du är nöjd med slutresultatet av vårt jobb.

Vi vill att våra anställda ska ha både en rättvis lön och rättvisa arbetstider och vi planerar att starta en utbildningsfond för vår personal för att ge de som vill möjlighet att utbilda sig vidare samtidigt som de jobbar för oss och därigenom ge, inte bara dem, utan kanske hela deras familjer, en stadig ekonomisk grund och hjälpa till att höja deras levnadsstandard.

Vi hoppas att vi genom detta ska kunna uppfylla både hopp och drömmar hos våra anställda och genom våra tränings-, och utbildningsprogam kunna få den mest lojala personalen för att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål också.

Vårt uppdrag

  1. Vi vill vara din bästa partner gällande bildredigering av hög kvalitet till ett lågt pris och tillhandahålla en enkel, flexibel och riskfri tjänst för dig.
  2. Vi vill hjälpa dig att uppnå, eller överträffa, din kunds förväntningar på kvaliteten på dina jobb.
  3. Vi ska se till att vi alltid har de bästa och mest lämpade redigerarna för uppgiften och en hängiven, engagerad personal och kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig trygg i att du har gjort ett bra val.

Fördelarna med att jobba med CamEditing

  • Låga priser
  • Nöjd kund garanti
  • Snabba leveranser
  • Vi kan erbjuda alla typer av redigering
  • Månatlig fakturering
  • Enkel, riskfri och flexibel redigeringstjänst