Retusch

Retusch

Retuschering eller bildredigering är något vi gör lite till mans idag. Ibland kanske utan att ens tänka på det, när vi bläddrar igenom en mängd filter i en app på telefonen för att hitta något som kan tillföra känslan vi var ute efter. Ibland kanske lite mer strukturerat när vi öppnar bilden i ett bildbehandlingsprogram på datorn för att ge den det där lila extra som får den att sticka ut, förbättra grunden som kameran gav oss. På CamEditing är inga uppdrag för små, eller för stora. Har du en idé om hur du vill att din bild ska se ut, men inte vet hur du ska nå dit så kan vi hjälpa dig, vare sig det rör sig om ”enklare” redigering som att justera kontrast, ge bilden en korrekt färgbalans, skärpa och storlek för ditt syfte, eller göra avancerade kompositer från flera exponeringar.

Som några exempel på vad vi kan hjälpa dig med kan vi nämna:

Spökprovdocka.

Vi kombinerar flera bilder, av varje plagg, lägger till en osynlig övergång mellan delarna för att ta bort modellen. Sedan gör vi en urklippsbana för att ta bort bakgrunden. Sedan gör vi färgkorrigeringar, justerar kontrast och lägger till skärpa.

Färgmaskning.

När du behöver visa dina produkter i flera olika färger, eller bara vill se hur det skulle se ut, skicka bilderna till oss.

Superhjälte mm.

Bli din egen superhjälte eller låt dina barn känna sig som en superhjälte. Vi gör redigering och förvandlar dina porträttbilder till superhjältebilder, Välj detta och du kommer att förvandlas till Superman / Superwoman eller vilken annan superhjälte eller fantasifigur du vill. Kom ihåg att ha din superhjältekostym på i bilden så bygger vi miljön och skapar scenen för dig.

Porträttredigering:

Skärpning
Färgkorrigering
högdager- och skuggkorrigering
damm- och fläckborttagning
ta bort oönskade reflexer, saliv, dregel mm. …